TESCO di Puncak Alam

Berkaitan Isu-isu semasa

Pengendali: sHahRiL, mior111, Moderator Muda, Moderator Kanan

TESCO di Puncak Alam

Kirimanoleh sHahRiL » Isn Mac 16, 2009 8:02 pm

Maklumat yang saya perolehi drpd jiran yang bekerja dgn TS Rozali... TESCO akan mendirikan sebuah lagi hypermarketnya di Puncak Alam. Lokasi asalnya di belakang Lavender Ville, Fasa 2, tetapi info terkini mengatakan di depan Petronas luar. Pihak TECSO minta Puncak Alam Housing naik taraf jalan utama terlebih dahulu....
ImejImej
Avatar pengguna
sHahRiL
Pentadbir
Pentadbir
 
Kiriman: 1326
Ahli sejak: Kha Okt 09, 2008 10:57 pm
Lokasi: Az-Zaharah 10/23, Seksyen 10, Otjiwarongo, Namibia

Re: TESCO di Puncak Alam

Kirimanoleh Ajmain » Isn Mac 16, 2009 11:54 pm

Aktif betul tesco nih...gigih nak buat banyak cawangan.

tak leh bayang...mesti bz jalan ke puncak alam nanti
Avatar pengguna
Ajmain
Pengguna Emas
Pengguna Emas
 
Kiriman: 132
Ahli sejak: Sab Mac 07, 2009 11:56 am
Lokasi: Seksyen 12, Bandar Puncak Alam

Re: TESCO di Puncak Alam

Kirimanoleh sHahRiL » Sel Mac 17, 2009 7:03 am

sebab tu diaorang mintak puncak alam upgrade jalan kot, mana tak market untuk student uitm je dan berpuluh ribu....
ImejImej
Avatar pengguna
sHahRiL
Pentadbir
Pentadbir
 
Kiriman: 1326
Ahli sejak: Kha Okt 09, 2008 10:57 pm
Lokasi: Az-Zaharah 10/23, Seksyen 10, Otjiwarongo, Namibia

Re: TESCO di Puncak Alam

Kirimanoleh dotnet » Sel Mac 17, 2009 8:16 am

wah bestnya. tak perlu lagi nak beli barang2 basah tiap2 bulan kat tesco shah alam :mrgreen:
Avatar pengguna
dotnet
Pengguna Emas
Pengguna Emas
 
Kiriman: 330
Ahli sejak: Kha Okt 23, 2008 2:20 pm
Lokasi: Fasa 2 PUNCAK ALAM

Re: TESCO di Puncak Alam

Kirimanoleh zairul » Rab Mac 18, 2009 1:27 pm

Asalamualaikum,

Kalau nak buka tesco ker.Mydin ker,elok kat luar puncak alam atau kawasan yang berhampiran.
Bikin puncak alam sesak jer.Lagi satu kesian gak kat kedai2 kecil di sekitar puncak alam baru nak idup.
zairul
Pengguna Harapan
Pengguna Harapan
 
Kiriman: 12
Ahli sejak: Jum Okt 10, 2008 2:59 pm

Re: TESCO di Puncak Alam

Kirimanoleh waris » Rab Mac 18, 2009 1:39 pm

satu lagi produk yahudi...teruskan menyapot 8-)
i'm soooorii..
Avatar pengguna
waris
Pengguna Berlian
Pengguna Berlian
 
Kiriman: 622
Ahli sejak: Sel Jan 06, 2009 4:19 pm
Lokasi: Puncak Alam, Fasa 2

Re: TESCO di Puncak Alam

Kirimanoleh zairul » Rab Mac 18, 2009 1:56 pm

Lagi satu aku tengok tesco ni macm belanda dapat tanah(pandangan pribadi).
zairul
Pengguna Harapan
Pengguna Harapan
 
Kiriman: 12
Ahli sejak: Jum Okt 10, 2008 2:59 pm

Re: TESCO di Puncak Alam

Kirimanoleh waris » Kha Mac 19, 2009 12:31 pm

mudah benar mereka mendapat kelulusan kan..
kabel kuat tu.. 8-)
i'm soooorii..
Avatar pengguna
waris
Pengguna Berlian
Pengguna Berlian
 
Kiriman: 622
Ahli sejak: Sel Jan 06, 2009 4:19 pm
Lokasi: Puncak Alam, Fasa 2

Re: TESCO di Puncak Alam

Kirimanoleh dotnet » Kha Mac 19, 2009 1:41 pm

u all tak setuju ke Tesco didirikan? atau risau keadaan akan sesak kat BPA?
Avatar pengguna
dotnet
Pengguna Emas
Pengguna Emas
 
Kiriman: 330
Ahli sejak: Kha Okt 23, 2008 2:20 pm
Lokasi: Fasa 2 PUNCAK ALAM

Re: TESCO di Puncak Alam

Kirimanoleh waris » Kha Mac 19, 2009 4:50 pm

bukak mydin kan bagus..barangan pun murah.. :D
i'm soooorii..
Avatar pengguna
waris
Pengguna Berlian
Pengguna Berlian
 
Kiriman: 622
Ahli sejak: Sel Jan 06, 2009 4:19 pm
Lokasi: Puncak Alam, Fasa 2

Berikutnya

Kembali ke Isu-isu Semasa

Siapa dalam talian

Pengguna yang melayari forum ini: Tiada pengguna berdaftar dan 3 tetamu

cron